Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21906
Название: Поняття конкурентоспроможності підприємства та фактори, що її забезпечують
Авторы: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Ключевые слова: підприємство
конкурентоспроможність
конкуренція
фактори
конкурентні переваги
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Поняття конкурентоспроможності підприємства та фактори, що її забезпечують / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Сучасний рух науки: тези доп. VI міжнар. науково-практ. інтернет-конф., 4-5 квіт. 2019 р. : тези допов. - Дніпро, 2019. – С. 715-718.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують.. Проаналізовано та систематизовано фактори конкурентоспроможності підприємства в мінливому середовищі. Досліджено світовий досвід організації конкурентоспроможності підприємства. Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21906
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л._тези допов_д_.pdf217,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.