Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 631-639 из 639.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчуванняІвашура А. А.; Тимченко К. І.
2021Світове господарство і міжнародні економічні відносиниБестужева С. В.; Козуб В. О.; Проскурніна Н. В.; Вовк В. А.; Доброскок Ю. Б.; Ставерська Т. О.
2022Сучасні методи бізнес-аналітики: робоча програма навчальної дисципліни  для студентів усіх спеціальностей та освітніх програм другого (магістерського) рівняРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.
2022Методи сучасної бізнес-аналітики: робоча програма навчальної дисципліни  для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» другого (магістерського) рівняРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.
2022Theoretical provisions of formation and functioning of international integrated business structures and management of their activitiesIastremska O. M.; Iastremska O. O.
2021Methodological approach to evaluation and stratification of HEI of Ukraine by level of innovative activityRayevnyeva O. V.; Brovko O. I.; Aksonova І. V.
2021Methodological basis of construction of the system of monitoring and stratification of universitiesRayevnyeva O. V.; Aksonova І. V.; Brovko O. I.
2022Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесівЖуков В. В.
2022Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіЖуков В.