Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Кафедра міжнародної економіки і менеджменту
Кафедра підприємництва і торгівлі
Кафедра статистики і економічного прогнозування
Кафедра туризму
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 27.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Особливості процесу управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємства
Нікітіна А. В.
;
Недяк А. Р.
2020
Планування як важлива складова управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства
Нікітіна А. В.
;
Черненко В. А.
2020
Управління персоналом у сфері міжнародного бізнесу на основі компетентнісного підходу
Бестужева С. В.
2020
Умови функціонування національних інноваційних систем країн ЄС: досвід для України
Бестужева С. В.
2020
Психологія економічної діяльності в умовах інформаційної економіки: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 242 «Туризм»
Наумік-Гладка К. Г.
2020
Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня
Алдошина М. В.
2020
Управління конкурентоспроможністю підприємств туристичної галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Брусільцева Г. М.
2022
Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Давидова О.
2021
Комплексний консультаційний проєкт. Методичні рекомендації до виконання для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньо-професійної програми "Міжнародна економіка" першого (бакалаврського) рівня
Бестужева С. В.
;
Проскурніна Н. В.
;
Козуб В. О.
2022
Компаративний аналіз видів організаційної структури управління закладом вищої освіти
Раєвнєва О. В.
;
Бровко О. І.
;
Аксьонова І. В.
;
Немашкало К. Р.
Просмотр
Автор
8
Бестужева С. В.
5
Раєвнєва О. В.
3
Аксьонова І. В.
3
Бровко О. І.
2
Нікітіна А. В.
2
Піддубна Л. І.
2
Фрідман О. А.
2
Чернуха Т. С.
1
Алдошина М. В.
1
Артеменко В. І.
.
дальше >
Тема
2
VUCA-середовище
2
готельно-ресторанний бізнес
2
діагностика
2
зовнішньоекономічна діяльність
2
лідер
2
лідерство
2
міжнародний менеджмент
2
міжнародні компанії
2
організаційна структура
2
планування
.
< предыдущая
дальше >
по дате выпуска
9
2023
8
2020
5
2022
3
2021
2
2024
Has File(s)
27
true