Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19433
Название: Особливості застосування стилів комунікації в процесі управління педагогічною взаємодією
Авторы: Марчук А. А.
Ключевые слова: педагогічна взаємодія
комунікація
комунікативний процес
спілкування
компетентність
освітній процес
управління
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Марчук А. А. Особливості застосування стилів комунікації в процесі управління педагогічною взаємодією / А. А. Марчук // Адаптивне управління: теорія і практика. Сер. Педагогіка : електронне наукове фахове видання. - 2018. - № 4 (7).
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена аналізу особливостей стилів комунікації в процесі управління педагогічною взаємодією. Визначено, що процеси комунікації відіграють важливу роль в будь-якій професійній діяльності та є невід’ємною частиною професіоналізму викладача, впливаючи на якість освіти. Обґрунтовано, що комунікація впливає на процес управління педагогічною взаємодією. Було розглянуто основні види та стилі комунікації та їхня роль у процесі педагогічної взаємодії викладача і студента. Також виокремлено основні компетентності професійного розвитку майбутніх менеджерів та іх вплив на освітній процес.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19433
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
марчу cтат.pdf307,76 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.