Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18425
Название: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств
Авторы: Мартіянова М. П.
Смітія Х. О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
підприємство
конкуренція
хлібопекарська галузь
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Мартіянова М. П. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств / М. П. Мартіянова, Х. О. Смітія // Актуальные научные исследования в современном мире: ХХХ Междунар. научн. конф., 26-27 октября 2017 г., Переяслав-Хмельницкий: сб. научных трудов. – Переяслав-Хмельницкий, 2017. ‒ Вып. 10(30), Ч. 7. – С. 39‒44.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено сутність організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності продукції. Визначено основні проблеми підвищення конкурентоспроможності хлібопекарської галузі. Запропоновано перелік напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств, враховуючи специфіку галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18425
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мартиянова,Смития_статья.pdf1,08 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.