Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16736
Назва: | Підвищення соціальної відповідальності бізнесу на основівпровадження бенчмаркінгу |
Інші назви: | Повышение социальной ответственности бизнеса на основе внедрения бенчмаркинга Improvement of the level of the social responsibility of business entities on the basis of benchmarking |
Автори: | Нагаївська Д. Ю. Нагаивская Д. Ю. Nagaivska D. Y. |
Теми: | бенчмаркінг соціальна відповідальність бізнесу ринок продовольчих товарів бенчмаркинг социальная ответственность бизнеса рынок продовольственных товаров benchmarking social responsibility of business food market |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Нагаївська Д. Ю. Підвищення соціальної відповідальності бізнесу на основі впровадження бенчмаркінгу / Д. Ю. Нагаївська // Європейська інтеграція: історичний досвід та економічні перспективи: матер. між нар. наук.-практ. конф., 3-4 бер. 2017 р. : тези допов. / відп. за випуск д.е.н., проф. С. О. Якубовський. – Одеса : ОНУ імені І. І. Мечникова, 2017. – 248 с. – C. 167-170 |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано використання бенчмаркінгу з метою підвищення соціальної відповідальності вітчизняних підприємств на ринку продовольчих товарів. Проаналізовано досвід провідних швейцарських підприємств харчової галузі. Предложено использование бенчмаркинга с целью повышения социальной ответственности украинских предприятий на рынке продовольственных товаров. Проанализирован опыт ведущих швейцарских предприятий пищевой промышленности. In the work has suggestion the use of benchmarking, aimed to improve the social responsibility of ukrainian enterprises on the product market. The experience of leading Swiss enterprises working in the food branch has been analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16736 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (М) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нагаївська Д.Ю._тези_01.pdf | 458,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.