Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16478
Назва: Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні
Автори: Статівка К. О.
Теми: конкурентоспроможність
аграрний сектор
сільське господарство
конкурентні переваги
ринок
Дата публікації: 2017
Видавництво: ФОП Панов А. М.
Бібліографічний опис: Статівка К.О. Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні / К.О. Статівка // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квiтня 2017 року. – Х. : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 752-758.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано, що в умовах посилення конкуренції необхідним є моніторинг конкурентоспроможності підприємства. Визначені основі індикатори (критерії), які можуть розглядатися як ключові показники конкурентоспроможності. Для підвищення конкурентоспроможності аграрного виробництва, запропоновані заходи, що мають бути спрямовані на технічне переоснащення діючих підприємств, впровадження сучасних енергозберігаючих та екологобезпечних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16478
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стативка_тезисы.pdf313,36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.