Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14047
Назва: Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні
Автори: Статівка К. О.
Теми: конкуренцiя
конкурентоспроможність
конкурентоспроможність потенціалу підприємства
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Статівка К.О. Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні / К.О. Статівка // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів. – 22 квітня 2016 р. – Х. : Вид-во. «НТМТ». – С. 807 - 812.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано, що в умовах посилення конкуренції необхідним є моніторинг конкурентоспроможності підприємства. Визначені основі індикатори (критерії), які можуть розглядатися як ключові показники конкурентоспроможності. Для підвищення конкурентоспроможності аграрного виробництва, запропоновані заходи, що мають бути спрямовані на технічне переоснащення діючих підприємств, впровадження сучасних енергозберігаючих та екологобезпечних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14047
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статівка К.О.pdf178,2 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.