Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13589
Назва: Методические рекомендации к практическим занятиям по курсу "Товароведение" для студентов специальности 7.050108 всех форм обучения
Інші назви: Методичні рекомендації до практичних занять з курсу "Товарознавство" для студентів спеціальності 7.050108 усіх форм навчання
Methodical recommendations for practical employments of course "Merchandizing" for the students of speciality 7.050108 all forms of education
Автори: Савченко Н. Ф.
Савченко М. Ф.
Savchenko M. F.
Теми: права потребителя
экспертиза товаров
права споживача
експертиза товарів
consumer rights
examination of goods
Дата публікації: 2004
Видавництво: Изд. ХНЭУ
Бібліографічний опис: Методические рекомендации к практическим занятиям по курсу "Товароведение" для студентов специальности 7.050108 всех форм обучения / Сост. Н. Ф. Савченко. – Харьков: Изд. ХНЭУ, 2004. – 36 с. (Русск. яз.)
Короткий огляд (реферат): Рассмотрены наиболее общие подходы к оценке потребительских свойств товаров и подчеркнуто влияние температурно-скоростных параметров на поведение материалов, изменение материалов, изменение свойств изделий. Отражены наиболее общие сведения о нормативных и правовых документах, определяющих требования к товарам и защиту прав потребителя. Это позволяет выявить основные факторы, необходимые для оценки и экспертизы товаров, а также прогнозировать направления их совершенствования. Предназначено для студентов экономических специальностей.
Розглянуто найбільш загальні підходи до оцінки споживчих якостей товарів та підкреслено вплив температурно-швидкісних параметрів на поведінку матеріалів, зміну матеріалів, зміну якостей виробів. Відображено найбільш загальні відомості про нормативні та правові документи, які визначають вимоги до товарів та захист прав споживачів. Це дозволяє виявити основні фактори, що необхідні для оцінки та експертизи товарів, а також прогнозувати напрямки їх удосконалення. Призначено для студентів економічних спеціальностей.
The most general methods of the estimation of consumer properties of products is considered and influence of temperature-speed parameters on behavior of materials, change of materials, change of properties of wares is emphasized. The most general information about normative and legal documents, qualificatory requirements to the products and protection of consumer rights is reflected. It allows to find basic factors necessary for an estimation and examination of commodities, and also to forecast of directions of their perfection. It is intended for the students of economic specialities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13589
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
м3.pdf279,03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.