Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12030
Title: Методичні вказівки до практичних занять з розрахунку припусків в курсі «Технологія машинобудівного виробництва»
Other Titles: Методические указания к практическим занятиям по расчету припусков в курсе «Технология машиностроительного производства»
Methodical instructions for practical exercises on the calculation of allowances in the course "Mechanical engineering technology"
Authors: Свідерський В. П.
Шкурупій В. Г.
Свидерский В. П.
Шкурупий В. Г.
Svidersky V. P.
Shkurupiy V. G.
Keywords: припуск
допуск
етатістічесій метод
розрахунково-аналітичний метод
опытно-етатистичесий метод
предельный размер
расчетно-аналитический метод
allowance
tolerance
development etatistichesy method
size limit
analytical method
Issue Date: 1991
Publisher: ХНЕУ
Citation: Методичні вказівки до практичних занять з розрахунку припусків в курсі «Технологія машинобудівного виробництва» / В.П.Свідерскій, В.Г.Шкурупій – ХНЕУ, 1991, стор. 40
Abstract: Мета: навчиться визначати величину проміжних припусків розрахунково-аналітичним та дослідно-статичним методами, розраховувати між операційні розміри з допусками і встановлювати параметри шорсткості поверхні при обробці заданої поверхонь деталі за прийнятим планом
Цель: научится определять величину промежуточных припусков расчетно-аналитическим и опытно-статическим методами, рассчитывать межоперационные размеры с допусками и устанавливать параметры шероховатости
Objective: To learn how to determine the amount of interim allowances settlement-analytical and experimental static methods rely interoperable dimensions with tolerances and set the parameters of surface roughness in the processing of a given surface details of the adopted plan
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12030
Appears in Collections:Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf51,76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.