Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11781
Назва: Визначення впливу інтенсивності тертя зв'язки круга з оброблюваним матеріалом на енергоємність обробки
Інші назви: Определение влияния интенсивности трения связки круга с обрабатываемым материалом на энергоемкость обработки
Determination of the influence of the intensity range of bundles of friction with the material being processed in the energy intensity of treatment
Автори: Анділахай В. О.
Новіков Ф. В.
Андилахай В. А.
Новиков Ф. В.
Andilakhay V. O.
Novikov F. V.
Теми: шліфування
абразивний круг
зв'язка
оброблюваний матеріал
напруження різання
шлифование
абразивный круг
связка
обрабатываемый материал
напряжение резания
grinding
grinding wheel
bunch of material being processed
voltage cutting
Дата публікації: 2010
Видавництво: ПДТУ
Бібліографічний опис: Визначення впливу інтенсивності тертя зв'язки круга з оброблюваним матеріалом на енергоємність обробки // Вісник Приазовського держ. техн. ун-ту: Зб. наук. праць. − Серія: Технічні науки. − Маріуполь: ПДТУ, 2010. − Вип. 20. − С. 217-221
Короткий огляд (реферат): Наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень частки енергетичних витрат на тертя зв'язки круга з поверхнею оброблюваного матеріалу в процесі шліфування
Приведены результаты теоретических и экспериментальных исследований доли энергетических затрат на трение связки круга с поверхностью обрабатываемого материала в процессе шлифования
The results of theoretical and experimental studies of the share of energy costs in the range of ligament friction with the surface of the material being processed in the grinding process
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11781
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
326 -Вестник ПГТУ.pdf2,26 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.