Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11759
Title: Математична модель визначення економічно вигідних режимів різання
Other Titles: Математическая модель определения экономически выгодных режимов резания
A mathematical model for determining the cost-effective cutting conditions
Authors: Новіков Ф. В.
Яценко Є. С.
Ковальчук О. М.
Іванов І. Є.
Новиков Ф. В.
Яценко Е. С.
Ковальчук А. Н.
Иванов И. Е.
Novikov F. V.
Yatsenko E. S.
Kovalchuk O. M.
Ivanov I. E.
Keywords: математична модель
режими різання
собівартість обробки
продуктивність обробки
інструменти
математическая модель
режимы резания
себестоимость обработки
производительность обработки
инструменты
mathematical model
cutting conditions
processing costs
processing performance
tools
Issue Date: 2006
Publisher: НТУ “ХПІ”
Citation: Математична модель визначення економічно вигідних режимів різання // Вісник НТУ ”ХПІ”: збірник наукових праць. Тематичний випуск: Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків: НТУ “ХПІ”, 2006. − № 41. – С. 33–36.
Abstract: Проведено оптимізацію й подано розрахунок економічно вигідних режимів різання при механічній обробці на основі критерію найменшої собівартості обробки. Показано шляхи підвищення продуктивності й зниження собівартості обробки за рахунок застосування нових інструментів і верстатів
Проведена оптимизация и дан расчет экономически выгодных режимов резания при механической обработке на основе критерия наименьшей себестоимости обработки. Показаны пути повышения производительности и снижения себестоимости обработки за счет применения новых инструментов и станков
Optimization and given the calculation of cost-effective cutting conditions during machining based on the lowest cost processing criterion. The ways of increasing productivity and reducing the cost of processing through the use of new tools and machines
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11759
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.