Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/10066
Title: | Робоча програма навчальної дисципліни "Концепції сучасного природознавства" для студентів галузей знань 0305 "Економіка та підприємництво", 0306 "Менеджмент і адміністрування", напряму підготовки 6.140103 "Туризм" денної форми навчання |
Other Titles: | Рабочая программа учебной дисциплины "Концепции современного естествознания" для студентов отраслей знаний 0305 "Экономика и предпринимательство", 0306 "Менеджмент и администрирование", направления подготовки 6.140.0103 "Туризм" дневной формы обучения Syllabus of the academic discipline "Concepts of Modern Natural History" for full-time students of subject areas 0305 "Economics and Entrepreneurship", 0306 "Management and Administration", traing direction 6.140103 "Tourism" |
Authors: | Гоков О. М. Гоков А. М. Gokov O. M. |
Keywords: | природознавство концепції технології фізичні поля матерія енергетика система "суспільство – природа – техносфера" економіка природа рівні організації матеріального світу естествознание концепции технологии физические поля материя энергетика система "общество – природа – техносфера" экономика уровни организации материального мира natural history concepts technologies physical fields matter power engeneering the system "society – nature – technosphere" economics nature the levels of organization of the material world |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Робоча програма навчальної дисципліни "Концепції сучасного природознавства" для студентів галузей знань 0305 "Економіка та підприємництво", 0306 "Менеджмент і адміністрування", напряму підготовки 6.140103 "Туризм" денної форми навчання : [Електронне видання] / уклад. О. М. Гоков. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2015. – 69 с. (Укр. мов.) |
Abstract: | Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій, практичних і лабораторних робіт, матеріал щодо закріплення знань (самостійну роботу, контрольні запитання), методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни.
Рекомендовано для студентів, що навчаються за галузями знань 0305 "Економіка та підприємництво", 0306 "Менеджмент і адміністру-вання", напряму підготовки 6.140103 "Туризм" денної форми навчання, а також для тих, що вивчають дану дисципліну за іншими профілями підготовки. Представлен тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам. Приведены планы лекций, практических и лабораторных работ, материал для закрепления знаний (самостоятельная работа, контрольные вопросы), методические рекомендации по оценке знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен владеть студент после изучения дисциплины. Рекомендовано для студентов, которые обучаются по отраслям знаний 0305 "Экономика и предпринимательство", 0306 "Менеджмент и администрирование", направления подготовки 6.140103 "Туризм" дневной формы обучения, а также для тех, кто изучает данную дисциплину по другим профилям подготовки. A thematic plan of the academic discipline and its contents after the modules and themes are presented. Plans of lectures, practical and laboratory works, material to consolidate knowledge (independent work, control questions), guidelines for the assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the academic discipline are given. Recommended for full-time students of subject areas 0305 "Economics and Entrepreneurship", 0306 "Management and Administration", training direction 6.140103 "Tourism" as well as for those studying the academic discipline after other training directions. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10066 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ЗСЖіБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2015 Гоков О. М..pdf | 740,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.