Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-7 из 7.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Економіка підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняМартиненко М. В.; Веретенникова Г. Б.
2016Управління процесом розробки та освоєння виробництва нових продуктів : методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівняВеретенникова Г. Б.; Веретенникова А. Б.; Veretennykova H. B.
2016Методичні рекомендації до практичних, семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни "Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів" для студентів спеціальності 8.03060102 "Менеджмент інноваційної діяльності" денної форми навчанняВеретенникова Г. Б.; Веретенникова А. Б.; Veretennykova H. B.
2020Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культуриВеретенникова Г. Б.; Томах В. В.
2017Вплив зовнішнього середовища на інноваційну діяльність підприємств кондитерської промисловостіМажник Л. О.; Веретенникова Г. Б.; Мажник Л. А.; Mazhnyk L. O.; Veretennykova G. B.
2021Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» другого (магістерського) рівняВеретенникова Г. Б.
2020Аналіз готовності підприємства до впровадження сучасних інструментів розвитку корпоративної культуриВеретенникова Г. Б.; Томах В. В.