Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/3460
Назва: Сучасні інформаційні системи і технології. Практикум
Автори: Медведєва І. Б.
Погосова М. Ю.
Теми: EPC-діаграма
структурно-функціональна модель
IDEF0-стандарт
ринок FOREX
теги
Дата публікації: 2010
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Сучасні інформаційні системи і технології. Практикум : навч. посіб. / Укл. І. Б. Медведєва, М. Ю. Погосова. – Харків : Вид. ХНЕУ, 2010. – 238 с. (Укр. мов.)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичні питання, які пов’язані із застосуванням сучасних інформаційних систем і технологій у практичній та науковій діяльності фахівців з економіки. Подані завдання до лабораторних занять із навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні системи і технології». Логічна послідовність, структурування матеріалу та методичних рекомендації до виконання лабораторних робіт спрямовано на формування практичних навичок застосування інформаційних технологій для вирішення фінансово-економічних завдань у середовищі відповідного програмного забезпечення. Рекомендовано для студентів напряму підготовки «Економіка і підприємництво» усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3460
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПРАКТИКУМ.pdf4,14 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.