Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32341
Title: Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Authors: Черевична Н. І.
Keywords: інновації
ресторанний бізнес
сучасні концепції
технології
харчування
Issue Date: 2024
Citation: Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня: [Електронне видання] / укл. Н.І. Черевична. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. – 12 с. (Укр. мов.)
Abstract: Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення навчальної дисципліни, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32341
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РПНД_Інновації у ресторанному бізнесі.pdf623,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.