Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32138
Название: Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні: матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6 - 7 грудня 2023 р.
Ключевые слова: нетрадиційні технології
ресурсо- та енергозбереження
виробничі процеси
високопродуктивні інструменти
матеріалообробка
динаміка та міцність машин
вища освіта
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні: матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6 - 7 грудня 2023 р. / редактори: Новіков Ф. В., Яровий Ю. В. – Одеса, 2023. – 387 с.
Краткий осмотр (реферат): Подано праці, в яких розглянуті перспективні технології й виробничі процеси майбутнього; сучасні ресурсозберігаючі технології; мікро- і нанотехнології в промисловості; високопродуктивні інструменти і процеси в матеріалообробкі; питання автоматизації технологічних процесів в машинобудуванні та енергетиці; метрологічне забезпечення нових і нетрадиційних технологій; екологоенергетичні нетрадиційні технології та перспективні напрями їх розвитку; питання технологічної динаміки; методологічні питання вищої освіти у галузі нових технологій; динаміки та міцності машин; наукові питання галузевого машинобудування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32138
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy - Odesa конф. _2023- грудень.pdf10,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.