Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32116
Название: Реалізація контролінгу в промисловому бізнесі України
Авторы: Сабліна Н. В.
Кузенко Т. Б.
Литовченко О. Ю.
Ключевые слова: контролінг
промисловість
машинобудування
процесний підхід
бізнес-процес
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Сабліна Н. В. Реалізація контролінгу в промисловому бізнесі України Цифрова економіка та економічна безпека / Н. В. Сабліна, Т. Б. Кузенко, О. Ю. Литовченко. - 2023. - №8(08). - С. 188-195.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню актуальних питань впровадження контролінгу в систему управління підприємств промисловості України. Відзначено, що актуальною концепцією в системі управління підприємством є контролінг, який сприятиме забезпеченню фінансово-економічної підтримки підприємства у цілому та стійкому його розвитку шляхом формування релевантної інформації для прийняття управлінських рішень. Метою дослідження є узагальнення теоретичних аспектів з реалізації контролінгу як інструменту обґрунтованості управлінських рішень та технології управління в системі забезпечення менеджменту підприємства з метою стійкого розвитку і підтримки конкурентних переваг суб’єкта господарювання. В роботі розглянуто сутність контролінгу в історичному аспекті. Авторами здійснено оцінювання статистичних даних підприємств промислового сектору та обумовлено необхідність удосконалення системи управління шляхом упровадження інтегрованої системи контролінгу. В роботі розглянуто причини необхідності впровадження та забезпечення контролінгу на підприємствах та розроблено механізм оптимізації бізнес-процесів з формування та функціонування системи контролінгу на підприємствах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32116
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.