Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32110
Название: Можливості проєктного фінансування у відбудові економіки України: аналіз світового досвіду
Авторы: Головня Ю. І.
Писарчук О. В.
Котельникова Ю. М.
Ключевые слова: економічне відновлення
фінансові перспективи
міжнародні стратегії
повоєнні проєкти
інвестиції
освітні проєкти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Можливості проєктного фінансування у відбудові економіки України: аналіз світового досвіду / Ю. І. Головня, О. В. Писарчук, Ю. М. Котельникова // Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. Серія економічна. Серія юридична. – 2023. - Вип. 37. – С. 482-489.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано перспективи фінансового проєктування в період повоєнної відбудови економіки України. Доведено, що російська військова агресія завдала велетенських збитків українській економіці і призвела до нестабільності та застою в розвитку держави і суспільства. Визначено, що основними векторами відбудови економіки є фінансові проєкти на основі зарубіжного досвіду. Практична цінність роботи відображена в її результатах і подальших наукових пошуках, що стосуються перспектив та труднощів майбутньої відбудови економіки України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32110
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стаття.pdf357,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.