Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32076
Название: Неподаткові надходження місцевих бюджетів та контроль за їх формуванням
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: неподаткові надходження
доходи
зведений бюджет
місцеві бюджети
фінансовий контроль
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Юшко С. В. Неподаткові надходження місцевих бюджетів та контроль за їх формуванням [Електронний ресурс] / С.В. Юшко // Економіка та суспільство. – 2023. – № 58.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано роль неподаткових надходжень у формуванні доходів місцевих бюджетів різних рівнів. Зафіксоване скорочення реального обсягу абсолютної величини неподаткових надходжень місцевих бюджетів в динаміці за останній десятирічний період (2013 – 2022 рр.) на фоні одночасного зменшення частки неподаткових надходжень у доходах місцевих бюджетів та у валовому внутрішньому продукті. З’ясовано пропорції розподілу неподаткових надходжень між окремими бюджетами у рамках зведеного бюджету області. Наголошено на ролі контрольних заходів за формуванням неподаткових надходжень бюджетів з боку уповноважених осіб місцевих фінансових органів у контексті забезпечення подальшого зростання зазначених доходів. Уточнено практичні підходи до пошуку та обґрунтування резервів зростання неподаткових надходжень місцевих бюджетів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32076
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В. Стаття Непод надходж (репозитарій).pdf151,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.