Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31957
Название: Інтелектуальний аналіз даних з практикумом в Deductor: з дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних»
Авторы: Шаповалова О. О.
Ключевые слова: візуалізація даних
генетичний алгоритм
дерева рішень
карта Кохонена
нейронна мережа
парціальна обробка
Data Mining
OLAP-куб
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Інтелектуальний аналіз даних з практикумом в Deductor: з дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних» : навчально-методичний посібник / О. О. Шаповалова– Харків: ХНУБА, 2020. – 160 с.
Краткий осмотр (реферат): В навчально-методичному посібнику подається теоретичний матеріал та практичні роботи з дисципліни «Інтелектуальний аналіз даних», зокрема з застосуванням аналітичної платформи Deductor. Висвітлено концептуальні основи аналізу даних на підґрунті алгоритмів штучного інтелекту з застосуванням можливостей комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Подання матеріалу організовано так, що методи інтелектуального аналізу даних викладаються з використанням елементарних понять та супроводжується практичними прикладами з різних галузей. Для розв’язання практичних задач залучено аналітичну платформу Deductor, яка має сучасний інтерфейс і розвинену структуру та орієнтована на інтелектуальний аналіз даних з застосуванням методів вилучення, маніпулювання та візуалізації, а також кластеризації даних та нейромережевих технологій. Кожна із лабораторних робіт супроводжується теоретичним матеріалом, тестовими прикладами, питаннями для самоперевірки знань. Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальностей: 122 “Комп’ютерні науки”, 126 “Інформаційні системи та технології”.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31957
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (КІТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IАД_НавчПосібник_ДЕДУКТОР_Шаповалова.pdf15,88 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.