Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31930
Название: Оцінка зацікавленості сучасниками темою кооперації в контексті спадщини М. Туган-Барановського
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Google Trends
кооперація
М.І.Туган-Барановський
пошуковий запит
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Оцінка зацікавленості сучасниками темою кооперації в контексті спадщини М. Туган-Барановського / Н.М.Внукова // Актуальні ідеї наукової спадщини Михайла Туган-Барановського : збірник наукових праць / наукова редакція д.е.н. В. В. Небрат ; ДУ «Ін-т екон. та прогнозув. НАН України». – Електрон. дані. – Київ, 2024. – С. 87-90.
Краткий осмотр (реферат): Для сучасних дослідників спадщини М.І.Туган-Барановського є корисною оцінка зацікавленості як темою кооперації, так і постаттю вченого. У дослідженні здійснено аналіз пошукових запитів самої постаті М.І.Туган-Барановського і теми кооперації, однієї з відомих його науково-практичних тем. Пошуковий запит здійснювався українською мовою в Україні у динаміці на 05 січня 2024 року. Щодо теми кооперації видно тренд на зростання інтересу до неї на теперішній час. У цілому слід відзначити актуальність вивчення спадщини вченого, особливо його внеску у розробку тем кооперації в різних її проявах, зокрема, під час воєнного стану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31930
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Внукова_НМ_2024.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.