Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31892
Название: Паралельний імпорт: теоретичні аспекти та проблеми регулювання
Авторы: Найденко О. Є.
Петренко А. А.
Ключевые слова: паралельний імпорт
інтелектуальна власність
сприяння захисту прав інтелектуальної власності
торговельна марка
зовнішньоекономічна діяльність
контрафакт
реєстр об’єктів прав
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Найденко О. Є. Паралельний імпорт: теоретичні аспекти та проблеми регулювання / О. Є. Найденко, А. А. Петренко // Бізнес-навігатор. – 2023 – № 3. – С. 7 – 11.
Краткий осмотр (реферат): Дана стаття присвячена розгляду паралельного імпорту товарів із правами інтелектуальної власності, фокусуючись на теоретичних аспектах та проблемах регулювання цього явища. Основна мета статті полягає у вивченні і узагальненні ключових понять і підходів, пов'язаних із паралельним імпортом, який включає в себе торговельні марки, авторське право і патенти. Розглянуто проблеми, що виникають у зв'язку з паралельним імпортом, і аналізує підходи до їхнього регулювання в міжнародному та національному правовому середовищі. Зокрема, досліджено питання щодо захисту прав власників інтелектуальної власності та збалансованого підходу до конкурентних відносин на ринках. Ця стаття спрямована на розширення розуміння сутності та впливу паралельного імпорту на ринкову динаміку і правовий ландшафт, а також висвітлює важливі теоретичні аспекти даної теми для науковців і практиків у галузі права і міжнародних відносин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31892
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Найденко_Петренко_стаття_2023.pdf510,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.