Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31050
Название: Вплив євроінтеграційних процесів на розвиток в Україні економіки Індустрії 4.0
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Індустрія 4.0
Індустрія 5.0
Google Trends
євроінтеграція
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Вплив євроінтеграційних процесів на розвиток в Україні економіки Індустрії 4.0 / Н.М. Внукова // Сучасні тренди соціально-економічних перетворень та інтелектуалізації суспільства в умовах сталого розвитку: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 10 листопада 2023 р. : тези допов. [Електронний ресурс]. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 92-93.
Краткий осмотр (реферат): Перетворення у господарській діяльності, які відбуваються у особливий період воєнного стану, можна розглядати як такі, що негативно впливають на можливості використання змін у технологіях Індустрії 4.0, з іншого боку відбувається широкий поштовх для розвитку інформаційних технологій, які їй притаманні. Аналіз, проведений за останні 12 місяців по Україні, показав, що інтерес до теми Індустрії 4.0 українською мовою вийшов зі стану статистично незначимого, але є низьким, щодо англійської мови він коливається. Порівняння зацікавленості Індустрією 4.0 та Індустрією 5.0 англійською мовою відбувалось спільним пошуком цих термінів, які статистично значимі, але рівень зацікавленості є низьким. Для відбудови зруйнованих промислових підприємств і інфраструктури потрібно переоцінити з урахуванням євротрендів зв'язок з технологіями Індустрії 4.0 та циклічної економіки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31050
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Внукова НМ_ Запоріжжя.pdf635,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.