Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31031
Название: Користування сучасними технологіями у сфері фізичної культури та спорту
Авторы: Шаповал Д. С.
Кравченко О. С.
Ключевые слова: сучасні технології
фізичнa культурa
фізичне виховання
мобільні програми
гаджети
здоров’я
здоровий спосіб життя
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Шаповал Д. С. Користування сучасними технологіями у сфері фізичної культури та спорту / Д. С. Шаповал, О. С. Кравченко // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні: матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 грудня 2023 р. : тези допов. – Одеса: 2023. – С. 360-362.
Краткий осмотр (реферат): Спостерігаючи за постійним розвитком технологій, які змінюють наш життєвий стиль, проаналізовано, що сучасні технології мають великий вплив і на сферу фізичної культури, фізичного виховання та спорту. Користування технологіями стає все більш популярним і відкриває нові можливості для поліпшення здоров'я та спорту. Технології містять в собі різноманітні технічні пристрої, які вимірюють характеристику фізичної активності та здоров'я, мобільні програми, що допомагають вести здоровий спосіб життя, та електронні тренажери, що сприяють успішному виконанню різноманітних фі- зичних вправ. Виявлено, що ці технології також мають обмеження та недоліки, які треба враховувати.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31031
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шаповал Д.С., Кравченко О.С. тези.pdf609,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.