Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950
Название: Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Авторы: Черевична Н. І.
Подушко Ю. О.
Ключевые слова: вино
крафтові технології
виноробство
крафтові виноробні
ресторан
винороби
ресторанний бізнес
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Черевична Н. І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу / Н.І. Черевична, Ю.О. Подушко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конференції, 12 жовтня 2023 р. : тези допов.– Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 231-233.
Краткий осмотр (реферат): У публікації зазначено, що створення та поширення крафтових технологій продуктів та напоїв, останнім часом, частіше стимулює ресторани додавати в своє меню місцеві страви та напої. Проаналізовано перспективи розвитку вітчизняного бізнесу з виробництва крафтової продукції. Визначено, що переважна більшість виноробів країни – це сімейні та крафтові виноробні. Зазначено, що вітчизняне крафтове виноробство може стати дуже привабливим напрямом у популяризації готельно-ресторанного бізнесу та гастротуризму в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.