Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Название: Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Черевична Н. І.
Тітова Е. В.
Ключевые слова: інновації
інформаційні технології
імерсивні технології
соціальні інновації
інфраструктурні інновації
концептуальні інновації
готельно-ресторанні заклади
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Черевична Н. І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі / Н.І. Черевична, Е.В. Тітова // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конференції, 10 листопада 2023 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1241-1243.
Краткий осмотр (реферат): У публікації виділено ряд основних інновацій, які на сьогодні є перспективними і актуальними для сфери гостинності. Зазначено, що активне використання закладами ресторанного господарства інформаційних технологій полегшує взаємодію з клієнтами та оптимізує процеси сервісного виробництва. Проаналізовано організаційно-технологічні інновації як більш ефективні методи обслуговування. Визначено комплексні інновації, які охоплюють різні аспекти сервісної діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30949
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Черевична Н.І. Інновації у готельно-ресторанному бізнесі.pdf1,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.