Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30947
Название: Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
Авторы: Черевична Н. І.
Тимченко К. І.
Ключевые слова: готельний бізнес
мережі готелів
послуги
сфера гостинності
туристичні регіони
готельні об’єкти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Черевична Н. І. Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні / Н.І. Черевична, К.І. Тимченко // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конф., 10 листопада 2023 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. – С. 1238-1240.
Краткий осмотр (реферат): У публікації проаналізовано стан розвитку готельного сектору за останні роки до початку війни і у теперішній час. Зазначено, що через воєнні дії в Україні, ситуація на ринку готельних послуг в країні зазнала змін. Наведено інформацію щодо закладів та мереж готельного бізнесу, які не припинили свою діяльність або відновили її у воєнний період, а також нових підприємств, які відкрилися у теперішній час. Визначено перспективні напрямки відновлення та розвитку сфери гостинності в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30947
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.