Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30928
Название: Сучасний стан зацікавленості інноваційними термінами вченого Овсія Лібермана: план, прибуток, премія
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: поан
прибуток
премія
Овсій Ліберман
Google Trends
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Сучасний стан зацікавленості інноваційними термінами вченого Овсія Лібермана: план, прибуток, премія / Н.М.Внукова // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023.- С. 29-32.
Краткий осмотр (реферат): Поставлене завдання щодо відстежування сучасного попиту широкого кола осіб на теми в Інтернеті плану, прибутку і премії україномовної аудиторії, які були заявлені як інноваційні у середині ХХ століття вченим Овсієм Ліберманом у плановій економіці СРСР для проведення реформи через використання пошукового ресурс Google Trends, показало, що доволі високий інтерес є саме до теми плану протягом останніх 5 років. Щодо термінів прибутку та премії, то він є надзвичайно низьким, що потребує додаткового дослідження. У цілому слід відзначити актуальність вивчення спадщини вченого, особливо його внеску у розробку систем планування і стимулювання розвитку підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30928
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_НМ_Тези_Ліберман_О.pdf595,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.