Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30896
Название: Особливості формування попиту на готельно-ресторанні послуги в передвоєнний період в Україні
Авторы: Шиян Д. В.
Ключевые слова: витрати домогосподарств
готельно-ресторанні послуги
сільські території
сільський туризм
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Шиян Д. В. Особливості формування попиту на готельно-ресторанні послуги в передвоєнний період в Україні / Д. В. Шиян // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: матеріали ІІ міжнар. науково-практичної інтернет-конференції, 2 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків, 2023. – С. 37-38.
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні, під час військової агресії РФ, дуже важко вести мову про розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Разом з тим, навіть в цих умовах, він продовжується, відповідні послуги надаються, здійснюються інвестиції. Все це відбувається з погляду на те, що після завершення війни відкладений попит повернеться і даний сегмент бізнесу почне стрімко розвиватися. Побудовані регресійні моделі залежності рівня витрат на готелі та ресторани від рівня грошових доходів дають підстави стверджувати, що зростання доходів на 1000 грн у мешканців великих міст, в середньому призводило до збільшення рівня витрат по аналізуємий статті на 59 грн, тоді як у мешканців сільських терарій – на 12 грн. Таким чином ми маємо ще і різну еластичність даних витрат, яка потребує окремого дослідження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30896
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.