Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30748
Название: Інтегральна оцінка рівня цифровізації галузей
Авторы: Чаговець В. В.
Чаговець Л. О.
Ключевые слова: модель
моделювання
цифровий розвиток
цифровізація галузей
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Чаговець В. В. Інтегральна оцінка рівня цифровізації галузей / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець // Science, Latest Trends, Modern Problems and Іmprovement of Theories : The 34th International scientific and practical conference, August 29 – September 01, 2023. - Warsaw, Poland. – International Science Group. – 2023. – С. 51-53.
Краткий осмотр (реферат): Проведений аналіз загального та локальних рівнів цифровізації та активності телекомунікаційних зв’язків галузей України встановив традиційну структуру із залучення підприємств у цифровий простір. Найшвидше на темпи впровадження новітніх цифрових технологій реагують саме професійні спільноти, про що свідчать високі значення локального рівня за компонентою залучення ІТ-фахівців у галузі та мають швидкодію у сфері інформатизації підприємства галузей торгівлі. Найменші темпи цифровізації спостерігаються у секторах, які працюють у реальному секторі, промисловому виробництві. Тому активізація використання цифрових технологій у бізнес-процесах у таких галузях є невідкладними та обов’язковими для виконання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30748
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Чаговец.pdf1,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.