Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30458
Название: Державна податкова політика та фінансовий контроль за діяльністю підприємців в умовах воєнного стану
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: фізичні особи-підприємці
спрощена система оподаткування
загальна система оподаткування
єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Юшко С. В. Державна податкова політика та фінансовий контроль за діяльністю підприємців в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / С. В. Юшко // Фінансова політика як складова економічного розвитку: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 11–12 квітня 2023 р. : тези допов. / відп. ред. І. Я. Чугунов. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 98 – 99.
Краткий осмотр (реферат): Продемонстроване місце ведення бізнесу шляхом реєстрації фізичної особи-підприємця серед інших форм здійснення господарської діяльності в Україні. Визначено перелік основних обов’язкових платежів, які здійснюються підприємцями на загальній та спрощеній системах оподаткування. Названі послаблення та форми підтримки, запроваджені для підприємців чинним законодавством в умовах воєнного стану, у тому числі в частині фінансового контролю за їх діяльністю. Обчислено потенційні суми економії коштів для підприємців, які скористалися наданими державою тимчасовими преференціями. Продемонстровано майбутні негативні наслідки для підприємців від тимчасового призупинення сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Рекомендовано підприємцям додатково вивчити дане питання з тим, щоб прийняти обґрунтоване рішення щодо доцільності / недоцільності участі у формуванні коштів цільових фондів в умовах воєнного стану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30458
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В. Под. політика та фінконтроль за дтю підприємців.pdf115,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.