Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30457
Название: Дефіцит та фінансування бюджетів в Україні: теоретичні та практичні аспекти
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: дефіцит бюджету
фінансування бюджету
фінансування за борговими операціями
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Юшко С. В. Дефіцит та фінансування бюджетів в Україні: теоретичні та практичні аспекти [Електронний ресурс] / С. В. Юшко // Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій: збірник матеріалів IІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Свалява – Тернопіль, 19–20 травня 2023 р.). – Тернопіль: ЗУНУ, 2023 – С. 37 – 39.
Краткий осмотр (реферат): Визначено встановлені чинним законодавством України умови затвердження бюджетів з дефіцитом. Продемонстровано порядок балансування дефіцитних бюджетів, склад та структуру складових фінансування на прикладі фактичних показників виконання державного бюджету за 2022 рік. Наголошено на ролі боргових операцій, активних операцій та надходжень від приватизації державного майна у фінансуванні державного бюджету. Показано зв'язок між здійсненням боргових операцій та нарощуванням державного боргу. Окреслені особливості фінансування місцевих бюджетів та визначене місце боргових операцій у їх балансуванні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30457
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В. Дефіцит і фінансування бюджетів.pdf285,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.