Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30140
Название: Університетський комп’ютер – підручник, орієнтований на проект (win7+office2016), версія для мікроуроків
Авторы: Гоу Кванденг
Сяоронг Ху
Юлі Юань
Яньціонг Чжан
Ци Чжун
Ліцян Чжан
Ключевые слова: операційна система Windows 7
створення таблиць
обчислення й аналіз даних в Excel
обчислення й аналіз даних в Excel
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Університетський комп’ютер – підручник, орієнтований на проект (win7+office2016), версія для мікроуроків / Гоу Кванденг, Сяоронг Ху; Юлі Юань; Яньціонг Чжан; Ци Чжун; Ліцян Чжан / За загальною редакцією Гоу Кванденг. - Ченду, провінція Сичуань: Університет електронних наук і технологій Китаю, 2022. – 266 с.
Краткий осмотр (реферат): У підручнику 39 розділів. Основний зміст включає розуміння базових комп’ютерних знань, вивчення комп’ютерних систем, розуміння операційної системи Windows 7 та її операцій, редагування і набір документів Word, навчання створенню таблиць Excel і застосування формул або функції в ньому тощо; обчислення й аналіз даних Excel, використання PowerPoint для створення красивих слайдів, оволодіння знаннями, пов’язаними з комп’ютерними мережами, розуміння нових комп’ютерних технології та інші передові технології. У підручнику застосовано підхід «випадок + проект», який базується на програмі іспиту MS Office 1-го рівня Національного комп’ютерного іспиту (видання 2021 р.). Надано вимоги до іспиту від молодшого коледжу до бакалавра загального коледжу провінції Сичуань («Основи комп’ютера»). Кожен проект у підручнику викладено за структурою «навчальні цілі + вимоги до проекту + реалізація проекту». Наприкінці кожного розділу розміщено практичні завдання та вправи для самостійної роботи відповідно до змісту, вивченого в розділі, для того щоб практикувати та відпрацьовувати вивчені знання і закріплювати вивчене. Підручник спрямовано на розвиток у студентів комп’ютерних навичок та інформаційної грамотності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30140
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
苟全登-大学计算机-项目驱动式教程(win7+office2016)微课版.pdf130,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.