Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30018
Название: Особливості здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану
Авторы: Усенко Н. М.
Ключевые слова: публічні закупівлі
державне підприємство «ПРОЗОРРО»
тендерна документація
тендерна пропозиція
особливості здійснення публічних закупівель
самостійне декларування
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Усенко Н. М. Особливості здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану / Н. М. Усенко // Проблеми та перспективи сучасної науки та освіти: матеріали VІII Міжнародної науково-практичної конференції, 9-10 травня 2023 р. : тези допов. - Львів: Львівський науковий форум, 2023. - С. 37–40.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було досліджено особливості здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану, виявленні невідповідності в забезпеченні функціонування та наповненні веб-порталу Уповноваженого органу з питань закупівель (державне підприємство «ПРОЗОРРО») та розроблені практичні рекомендацій, для їх удосконалення. Запропоновані учаснику рекомендації щодо надання листа або довідки про відповідність підстав визначених пунктом 44 Особливостей у разі коли не реалізована можливість надання підтвердження відсутності підстав, встановлених пунктом 44 Особливостей, шляхом самостійного декларування таких підстав учасником в електронній системі закупівель, що дозволить учаснику уникнути відхилення тендерної пропозиції учасника процедури закупівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30018
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
УСЕНКО_тези.pdf114,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.