Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29845
Название: Діяльність страховий компаній в умовах воєнного стану
Авторы: Давиденко Д. О.
Шорох В. Д.
Ключевые слова: воєнний стан
діяльність страхових компаній
індивідуальний підхід
страховики
страхування
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Давиденко Д. О. Діяльність страховий компаній в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / Д. О. Давиденко, В. Д. Шорох // Наукові дослідження молоді з проблем європейської інтеграції : матеріали XІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 06 квітня 2023 р. : тези допов. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – С. 101-103.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто діяльність страхових компаній в умовах воєнного стану, що притерпіла певних змін, але не втратила своєї актуальності в умовах триваючої війни. Визначено, що для подолання перешкод діяльності з питань фіксації страхових випадків, страхові компанії мають підлаштовуватись до кожного окремого страхувальника. Страховим компаніям запропоновано реалізовувати індивідуальний підхід до клієнта в умовах об’єктивних реалій, що має включати процедуру відстрочення платежів, онлайн консультування з подальшим супроводом щодо відповідного фіксування та належної реєстрації у випадку настання страхової події. Дотримання таких рекомендацій стане основою створення механізму надання страхової послуги онлайн саме в умовах воєнного стану та сприятиме поглибленню довіри до страхування як однієї із форм убезпечення майна населення під час війни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29845
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шорох тези 2.pdf415,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.