Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29827
Название: Українські Стартапи на міжнародних ринках
Авторы: Тягунова З. О.
Кравчук І. М.
Томах В. В.
Ключевые слова: стартап
міжнародний ринок
венчурний капітал
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Українські Стартапи на міжнародних ринках / З. О. Тягунова, І. М. Кравчук, В. В. Томах // Економіка та суспільство. – 2023. – №49.
Краткий осмотр (реферат): Українські стартапи стикаються зі значними проблемами при виході на міжнародні ринки. Проте є успішні бізнеси, які пройшли шлях виходу на міжнародну арену, та які можуть показати дієві кейси запуску нових проектів. Метою цього дослідження є визначення ключових проблем, з якими стикаються українські стартапи при виході на міжнародні ринки, та пропозиція ефективних рішень для їх подолання. Дослідження базується на огляді літератури та аналізі статистичних даних про українські стартапи. Дослідження виявило кілька ключових проблем, з якими стикаються українські стартапи, зокрема культурні та мовні бар'єри, обмежений доступ до фінансування, регуляторні проблеми, обмеженість маркетингових досліджень, відсутність впізнаваності бренду, труднощі з масштабуванням, а також вплив триваючого військового конфлікту та відтік кадрів. Були запропоновані рішення для подолання цих викликів, включаючи проведення комплексного дослідження ринку, розробку комплексної міжнародної стратегії, адаптацію продукту або послуги до потреб цільового ринку, налагодження партнерства з місцевими підприємствами та організаціями, а також створення ефективних стратегій маркетингу та продажів. Результати цього дослідження надають цінну інформацію для українських стартапів, які прагнуть вийти на міжнародні ринки. Запропоновані рішення можуть бути використані стартапами для подолання викликів, з якими вони можуть зіткнутися, підвищення шансів на успіх та сприяння економічному розвитку України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29827
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Томах_стаття.pdf730,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.