Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29813
Название: Вплив інноваційної діяльності на формування оцінки внутрішньо генерованого гудвілу підприємства
Авторы: Лабунська С. В.
Ключевые слова: інноваційна діяльність
інвестиційна діяльність внутрішньо генерований гудвіл
метод зміни переваги у прибутку
доходи
витрати
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Лабунська С. В. Вплив інноваційної діяльності на формування оцінки внутрішньо генерованого гудвілу підприємства / С. В. Лабунська // Економічний розвиток держави та регіонів в контексті сучасних інтеграційних процесів : матеріали доповідей міжнародної науково-практичної конференції: Ужгород,19-20 травня 2023 р. : тези допов. / За заг. ред.: М. М. Палінчак, В. П. Приходько, В. В. Химинець та ін. – Львів-Торунь : Liha-Pres, 2023. - С. 76-81.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто особливості віддзеркалення витрат інноваційної діяльності у бухгалтерському обліку та фінансовій звітності підприємства та визначено підходи до оцінки їх впливу на інвестиційну привабливість та конкурентоспроможність підприємства. Такі підходи базуються на співставленні результатів діяльності підприємства (прибутку) у разі відсутності ведення інноваційної діяльності (або впровадження будь-яких інноваційних змін) та за умов наявності такої на підставі визначення внутрішньо генерованого гудвілу, що формується в процесі інноваційної діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29813
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези Ужгород.pdf312,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.