Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29616
Название: Передумови формування та перспективи розвитку циркулярної економіки в Україні
Авторы: Мащенко Д. Р.
Ключевые слова: циркулярна економіка
соціально-економічний розвиток
переробка відходів
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Мащенко Д. Р. Передумови формування та перспективи розвитку циркулярної економіки в Україні / Д. Р. Мащенко // Наука ІІІ тисячоліття : пошуки, проблеми, перспективи розвитку : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20- 21 квітня 2023 р. : тези допов. – Бердянськ : БДПУ, 2023. – С. 37-39.
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтовано, що перехід до циркулярної економіки є актуальним у світі через зростання проблем з вивезенням відходів та забрудненням навколишнього середовища. Україна не є винятком, і існує кілька передумов для формування циркулярної економіки в країні. Одним з можливих напрямів розвитку циркулярної економіки в Україні є переробка відходів та використання вторинної сировини для виробництва нових товарів. Іншим можливим напрямком розвитку циркулярної економіки є запровадження системи логістики зворотного збору товарів та упаковок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29616
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мащенко Д._тези.pdf146,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.