Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29612
Название: Світовий досвід аналізу ефективності антикризових заходів подолання наслідків пандемії COVID-19
Авторы: Шликова В. О.
Леванда О. М.
Ключевые слова: пандемія COVID-19
категорії реагування
категорії реагування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Шликова В. О. Світовий досвід аналізу ефективності антикризових заходів подолання наслідків пандемії COVID-19 / В. О. Шликова, О. М. Леванда // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 25 листопада 2022 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2022, С. 877-880.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено досвід проведення масштабних досліджень за країнами ОЕСР щодо оцінки якості заходів, впроваджених у відповідь на виклики пандемії COVID-19. Узагальнено основні проблеми та виклики, з якими стикнулися країни під час запровадження антикризових заходів на різних етапах. Встановлено, що країни достатньо швидко впроваджували заходи, спрямовані на підтримку бізнесу, самозайнятих осіб, домогосподарств, які більшою мірою були успішними. Але у випадку, зокрема, податкових заходів виявилися певні проблеми із їх спрямуванням на правильних бенефіціарів, а також ризики застосування податкових пільгових режимів у довгостроковій перспективі. Відзначено, що у більшості наукових та аналітичних напрацювань, які стосуються дослідженої проблематики, акцентується увага на тому, що одержані висновки не є остаточними, оскільки пандемія і викликана нею криза триває. Однак окремі результати вже можуть бути враховані іншими країнами при розробці відповідних політик і стратегій для кожної з фаз циклу управління ризиками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29612
Располагается в коллекциях:Статті (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шликова_Тези.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.