Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29508
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дибач І. Л. | - |
dc.contributor.author | Туманян Е. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-22T09:03:42Z | - |
dc.date.available | 2023-05-22T09:03:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дибач І. Л. Аналіз методів оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємств / І. Л. Дибач, Е. А. Туманян // Science, theory and ways to improve methods : the XVII International Scientific and Practical Conference, May 01 – 03, 2023. – London, Great Britain, 2023. – Pp. 61-63. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29508 | - |
dc.description.abstract | Узагальнено методологічний інструментарій оцінки міжнародної конкурентоспроможності, що обумовлено сучасними ринковими трансформаціями. Визначено, що в залежності від завдань, що поставлені перед проведенням оцінки, підприємство може обирати будь-який метод з арсеналу методичного інструментарію оцінки міжнародної конкурентоспроможності. Обґрунтовано, що найбільш доцільною буде підхід (або комбінація підходів), що дозволить використати можливості інформатизації та врахують чинники міжнародної конкурентоспроможності підприємства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | міжнародна конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | методи оцінки конкурентоспроможності | ru_RU |
dc.subject | інформатизація | ru_RU |
dc.subject | ринкові трансформації | ru_RU |
dc.title | Аналіз методів оцінки міжнародної конкурентоспроможності підприємств | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Статті (МЕМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Дибач_Туманян.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.