Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29505
Название: Фізичне виховання та спорт в закладах вищої освіти: матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Харків, 27 квітня 2023 р.
Ключевые слова: сучасні технології в фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності
психолого-педагогічне та медико-біологічне забезпечення занять з фізичного виховання та спортом
фізичне виховання та рухова активність різних верств населення
оздоровча фізична культура, рекреація та туризм
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Фізичне виховання та спорт в закладах освіти [Електронний ресурс]: матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, 27 квітня 2023 р. / за заг. ред. А. А. Івашури. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. - 252 с.
Краткий осмотр (реферат): На конференції були підняті основні проблеми подальшого розвитку культури здоров`я в Україні, зокрема фізичні, соціальні та духовні аспекти: проаналізовано ставлення студентської молоді до здорового режиму життя з метою збільшення вільного часу в студентському середовищі; розглянуто загальні інтереси здобувачів вищої освіти та їх захоплення у вільний час; вплив соціальних мереж на психологічне та соціальне здоров’я молоді; обґрунтування доцільності та визначення компонентів програми змагань з національних видів спорту певних країн. Обговорення проблемних питань під час конференції набуває з кожним роком усе більшого наукового значення, охоплюючи міждисциплінарні питання сучасної науки і, безперечно, позначиться на формуванні та вдосконаленні наукової думки, оскільки саме безпосереднє творче спілкування науковців, здобувачів освіти та практиків є потужним стимулом для звершень на науковій ниві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29505
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції ХНЕУ ім. С. Кузнеця 27.04.2023.pdf2,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.