Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28731
Название: Основні види та методи мотивації персоналу
Авторы: Барабаш В. О.
Тимошенко К. В.
Ключевые слова: мотивація
підприємство
персонал
система оцінювання
кадровий потенціал
стимулювання праці
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Барабаш В. О. Основні види та методи мотивації персоналу / В. О. Барабаш, К. В. Тимошенко. / Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матеріали V Міжнародної студентської наукової конференції, 2 грудня 2022 р. - Київ : ГО «Молодіжна наукова ліга». — Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа», 2022. — С. 20-22.
Краткий осмотр (реферат): В тезах розглянуто поняття мотивації персоналу. У системі управління персоналом мотивація грає ключову роль і для керівника є однією з основних функцій. Встановлено, що для створення системи мотивації необхідний цілісний підхід. Мету діяльності організації необхідно пов'язати з критеріями за яким оцінюватиметься результативність. Для максимального отримання прибутку, підприємство має впроваджувати нові та інноваційні системи мотивації, які задовольнятимуть матеріальні та нематеріальні потреби співробітників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28731
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тимошенко.pdf353,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.