Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28644
Название: Аналіз різних точок зору на поняття «мотивація»
Авторы: Геращенко І. М.
Косинська В. А.
Ключевые слова: мотивація
управлінська діяльність
підприємство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Геращенко І. М. Аналіз різних точок зору на поняття «мотивація» / І. М. Геращенко, В. А. Косинська // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 25 листопада 2022 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2022. - C. 210-212.
Краткий осмотр (реферат): Існує велика кількість мотиваційних тенденцій, з яких і складається поняття мотивації, і які в тім або іншому ступені властиві кожній людині. Наведено теоретичні та практичні розробки питань, пов’язані з мотивацією,які знайшли відображення в наукових працях. Мотивація – це, по-перше, сукупність внутрішніх і зовнішніх мотивів; по-друге, процес; а по-третє, вид управлінської діяльності, що в результаті забезпечує спонукання людини на діяльність для досягнення особистих цілей та цілей організації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28644
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.