Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28496
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пушкар О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-03T14:31:20Z | - |
dc.date.available | 2023-01-03T14:31:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методологія та організація наукових досліджень : методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня усіх спеціальностей [Електронний ресурс] / уклад. О. І. Пушкар. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 110 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28496 | - |
dc.description.abstract | Подано основні положення щодо організації та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни. Уміщено мету, план та програму самостійної роботи, кваліфікаційні вимоги до здобувачів наукового ступеня, опис технології виконання завдань для самостійної роботи, перелік необхідної для виконання завдань літератури, а також додатки, що містять довідкову інформацію. Рекомендовано для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня усіх спеціальностей. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | методологія науки | ru_RU |
dc.subject | гіпотеза | ru_RU |
dc.subject | теорія | ru_RU |
dc.subject | методи дослідження | ru_RU |
dc.subject | організація досліджень | ru_RU |
dc.subject | технологія досліджень | ru_RU |
dc.subject | психологія наукової творчості | ru_RU |
dc.title | Методологія та організація наукових досліджень : методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня усіх спеціальностей | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (КСіТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023-Пушкар_О_I.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.