Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28452
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Літвінова І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T11:42:16Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T11:42:16Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. І. М. Літвінова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 11 с. (Укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28452 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | хімія харчових продуктів | ru_RU |
dc.subject | білки | ru_RU |
dc.subject | вуглеводи | ru_RU |
dc.subject | ліпіди | ru_RU |
dc.subject | вітаміни | ru_RU |
dc.subject | нутриціологія | ru_RU |
dc.subject | харчові добавки | ru_RU |
dc.subject | раціональне харчування | ru_RU |
dc.title | Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз.520_!_Харчова_хiмiя_та_нутриоцiологiя__2022.pdf | 288 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.