Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28450
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-01-02T11:35:27Z-
dc.date.available2023-01-02T11:35:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТрадиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ю. Давидова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 14 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28450-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectтрадиціїru_RU
dc.subjectхарчуванняru_RU
dc.subjectгастрономічна культураru_RU
dc.subjectнаціональні кухніru_RU
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоru_RU
dc.subjectсервісна діяльністьru_RU
dc.titleТрадиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.517_!Традицii_та_кул_тура_харчування_народiв_свiту2022.pdf319,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.