Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28361
Название: Основні тенденції митного оформлення в умовах воєнного стану
Авторы: Нечитайло І. Ю.
Остапенко В. М.
Ключевые слова: митне оформлення
товари критичного імпорту
воєнний стан
митні платежі
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Нечитайло І. Ю. Основні тенденції митного оформлення в умовах воєнного стану / І. Ю. Нечитайло, В. М. Остапенко // Фінансові аспекти розвитку економіки України: теорія, методологія, практика : збірник наукових праць здобувачів вищої освіти і молодих учених / ред. кол.: Н. А. Хрущ, Р. С. Квасницька, І. В. Форкун та ін. (відп. ред. Н. А. Хрущ). - Хмельницький : ХНУ, 2022. - С. 123-126.
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні тенденції митного оформлення під час воєнного стану. Представлено зміни імпорту та експорту України за 2021-2022 роки. Розглянуто перелік товарів, що підлягає квотуванню та ліцензуванню. Зміни передбачають тимчасове призупинення сплати ввізного мита (для всіх компаній) та ПДВ (для юридичних осіб, які зареєстровані платниками єдиного податку I, II та III груп (крім тих, які сплачують 3% доходу) при імпорті товарів, за винятком тих, що походять або вивозяться з росії чи будь-якої держави-агресора або вивозяться з окупованої території України в установленому законодавством порядку, а також транспортних засобів, які також звільняються від сплати акцизного збору за умови їх ввезення фізичними особами. На алкогольні напої та тютюнові вироби поширюються винятки з митних преференцій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28361
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Остапенко_В_М_Фiнансовi_аспекти_розвитку_економiки.pdf782,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.