Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28301
Название: Тенденції розвитку інноваційної політики та її вплив на економічне зростання
Авторы: Мельникова М. О.
Ключевые слова: соціально-економічний розвиток
інноваційна політика
промислове підприємство
інноваційний розвиток
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Мельникова М. О. Тенденції розвитку інноваційної політики та її вплив на економічне зростання / М. О. Мельникова // Розвиток партнерства ЄС – Україна в публічному управлінні (в рамках реалізації Модулю «Демократична децентралізація влади як європейський досвід державного управління» програми Erasmus+: Жан Моне) (онлайн): матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2022.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено, що досвід світу, особливо Європи, показує, що не існує ринкових механізмів щодо інноваційних структурних перетворень в економіці всіх країн. Про це свідчить відносно низький рівень інновацій у Європейському Союзі порівняно зі Сполученими Штатами. З цієї причини Європейська програма економічного, соціального і територіального розвитку спрямована на активізацію інноваційних процесів, що зумовлюють підвищення його конкурентоспроможності. У програмі розвитку Європейського Союзу є аспекти розвитку людського капіталу та створення економіки, заснованої на знаннях, які є носіями інновацій та найважливішим інструментом структурних перетворень в економіці і, отже, спрямовані на підвищення рівня життя населення. Роль інновацій у розвитку соціально-економічної системи є надзвичайно важливою, оскільки інновації є неодмінною умовою для розвитку динамічної та ефективної економіки. Умова нововведення - наявність тенденції до інновацій, що є інноваційністю. Проведено аналіз інноваційного потенціалу національної економіки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28301
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мел_никова_тези_(1).pdf146,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.