Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28182
Название: Основи зовнішньоекономічної діяльності та митної справи
Авторы: Тищенко В. Ф.
Остапенко В. М.
Ключевые слова: зовнішньоекономічна діяльність
митна справа
міжнародна торгівля
Інкотермс
митна система
УКТЗЕД
країни походження товарів
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Тищенко В. Ф. снови зовнішньоекономічної діяльності та митної справи [Електронний ресурс] : навчальний посібник / В. Ф. Тищенко , В. М. Остапенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (3,07 МБ).— Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. — 192 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 177-182.
Краткий осмотр (реферат): Викладено сукупність необхідних знань як цілісну навчальну дисципліну економічного спрямування. Розглянуто сутність зовнішньоекономічної діяльності, державне регулювання та основні напрями розвитку зовнішньоекономічної діяльності в Україні; міжнародну торгівлю в системі міжнародних економічних відносин, а саме форми міжнародної торгівлі та нормативно-правове регулювання міжнародної торгівлі. Розкрито сутність і застосування Інкотермс у договорах; призначення та структуру Української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності, контроль за правильністю класифікації товарів. Визначено роль і значення країни походження товарів у здійсненні зовнішньоекономічних операцій; організаційно-правові основи функціонування митної системи в Україні. Рекомендовано для фахівців із питань зовнішньоекономічної діяльності і митної справи, викладачів, аспірантів, магістрів і студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28182
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022-Тищенко В Ф, Остапенко В М.pdf2,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.